Oua in piele de tigru 虎皮蛋
6 oua de prepelita
200 ml supa de pui
1 praf de sare
1 lingurita de zahar
2 lingurite sos de soia
2 lingurite ulei vegetal pentru prajit
Fierbeti ouale de prepelita in apa cu sare timp de 5 minute, astfel incat ouale sa fie fierte tari.
Decojiti-le sub un jet de apa si uscati-le cu un prosop curat.
Intr-o tigaie incingeti uleiul si adaugati ouele de prepelita.
Lasati-le in tigaie sa se rumeneasca pe toate partile pana obtineti o culoare aurie. Scoateti ouale de prepelita pe o farfurie si lasati-le deoparte.
In aceeasi tigaie puneti supa de pui, sarea, zaharul si sosul de soia, aduceti la punctul de fierbere
Adaugati ouale prajite in sosul format
Lasati sa fiarba in tigaie cu capacul pus cam 10 minute, sau pana sosul respectiv scade si devine un pic vascos
Scoateti-le pe un platou pe care ati pus cateva frunze de spanac sau salata verde.
iata si sectiunea
pofta buna!