Interviu la Lumea Retetelor

7
3356

Zilele trecute am dat un interviu pe site-ul culinar Lumea Retetelor. Gasiti intregul interviu pe site, la categoria “Interviu cu bloggerul saptamanii”, adica aici . Multumesc intregii echipe Lumea Retetelor!

Sper sa va placa!
Previous articleBelgia 2011-Partea 2
Next articleKataifi
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

7 COMMENTS

  1. Eu te iubesc mai pe tine 'chinezoaico' !! Am citit pe nerasuflate si parca te auzeam soptindu-mi la ureche! Am incercat sa dau like la pagina aia.. si nu stiu de ce nu mi-l ia.. se intampla un lucru la fel de aiurea ca si la paginile mele.. dar nu vorbesc acum despre probleme.. Sunt mandra de tine iubi!! pup

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =