Happy Blogging day to me! :) 2 ani de blog!

20
474
Daaa…a mai trecut un an! Nu ma intrebati cum, ca nici eu nu stiu prea bine! 🙂 Dar tin sa va spun ca m-am simtit tare bine postand retete pe acest blogulet si am primit cu mare drag si emotii comentariile voastre, chiar daca am fost cam lenesa si nu am raspuns la unele dintre ele:D. Nu numai ca mi-am facut multi prieteni dragi mi-am facut prin intermediul acestui blog, dar m-am si atasat mult de ei.
Va intampin astazi cu o feliuta dintr-un delicios tort de hibiscus (da! Hibiscus pudra si sirop de hibiscus!)si capsune, sper sa va placa. In curand vine si reteta la acest tortulet si povestim mai multe atunci.
Si tot astazi va spun ca incep primul meu giveaway, all Chinese, ca sa se stie :), sunt toate 100% chinezesti, unele dintre ele aduse de mine din China.
Sper ca si de acum sa postez cat mai multe retete chinezesti, caci daaa inca sunt foarte multe de postat, insa timpul nu mi-a permis sa le fac pe toate . Va astept in continuare pe bloguletul meu cu comentariile si sugestiile voastre. Va multumesc din suflet pentru vizite si aprecieri si tin sa va spun ca acest blog a rezistat anii acestia numai datorita voua!
Revenind la giveaway, here’s a preview 🙂
Va imbratisez pe toti cu drag!
Andreea
Previous articleAm gatit la Barbizon Steakhouse!
Next articleTarta cu migdale si prune caramelizate
Andreea
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

20 COMMENTS

  1. 生日快乐!Sper ca Google Translate nu m-a dezamagit si a tradus corect ceea ce vroiam sa spun! Sa vina multi ani plini de inspiratie si retete la fel de minunate ca se pana acum!
    Pupici cu drag >:D<

  2. La multi ani iti doresc si eu si sa ai parte de multi admiratori 🙂

    eu nu prea comentez cand trec pe aici pe la tine. in schimb salivez si ma minunez :))

    felicitari

  3. Felicitari pentru anisorii de glorie petrecuti pe blog! Te astept cu drag sa ne mai aduci in atentie delicii culinare fie ele chinezesti sau nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − 5 =