Câștigătorii premiilor cu iz chinezesc

0
923

 

Dragii mei,
a venit si ziua extragerii premiilor chinezesti! In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate comentariile lasate si pentru minunatele cuvinte! Le-am primit pe toate cu mare drag si emotii! Daca as fi putut, v-as fi trimis fiecaruia in cate un premiu, insa ufff…bamboo steamer am gasit numai 2 bucati :(. Insa sa stiti ca nu ne vom opri aici, vor mai urma si alte concursuri cu premii!
L-am pus pe Random.org la treaba si iata ce a decis el:
Castigatorii sunt:

 

 

 

Felicitari, fetelor! Astept mail la [email protected], cu datele voastre de contact. O adresa valabila la care sa pot trimite premiile si eventual numarul vostru de telefon.
Previous articleCoconut macaroons
Next articleTort cu ciocolată și cireșe
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − nineteen =