Home
written by Andreea |
Orezul stir fry in stil chinezesc nu mai este un secret pentru nimeni. A ajuns renumit in toata lumea si este unul dintre cele mai comandate feluri de mancare in restaurantele chinezesti. De-a lungul timpului am observat ca acest orez prajit este mai iubit decat orezul simplu alb servit alaturi de mancarurile chinezesti. La noi in tara, orezul...
Despre mine

Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză.
Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!