Contact
.td_block_template_3 .td-block-title {
font-size: 16px;
font-weight: 400;
margin-top: 0;
margin-bottom: 26px;
line-height: 31px;
text-align: left;
}
.td_block_template_3 .td-block-title > * {
background-color: #000;
color: #fff;
padding: 0 10px;
}
.td_block_template_3 .td-related-title a {
margin-right: 10px;
}
@media (max-width: 767px) {
.td_block_template_3 .td-related-title a {
margin-right: 0;
font-size: 14px;
}
}
.td_block_template_3 .td-related-title .td-cur-simple-item {
background-color: #4db2ec;
}
@-moz-document url-prefix() {
.td_block_template_3 .td-block-title > * {
padding-bottom: 2px;
}
}
/* custom css */
.td_block_text_with_title{
margin-bottom: 44px;
-webkit-transform: translateZ(0);
transform: translateZ(0);
}.td_block_text_with_title p:last-child{
margin-bottom: 0;
}
Contact
Lasa-mi un mesaj folosind formularul de contact de mai jos sau scrie-mi pe adresa de email: andreea@
Despre mine
De ce Andreea’s Chinesefood blog? Din dragoste pentru cultura și mâncarea chinezească! Pentru că în cei doi ani petrecuți în China, bucătarii chinezi îmi puneau mereu glutamat de sodiu în mâncăruri ca să aibă mai multă savoare. Și pentru că mi-am dorit mereu să mănânc sănătos, m-am hotărât să intru în bucătăriile lor și să-i păzesc când îmi gătesc mâncarea. Așa am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!
500
var block_tdi_3 = new tdBlock();
block_tdi_3.id = "tdi_3";
block_tdi_3.atts = '{"limit":"3","custom_title":"LATEST POSTS","td_filter_default_txt":"All","block_type":"td_block_2","separator":"","custom_url":"","block_template_id":"","m2_tl":"","m2_el":"","m6_tl":"","post_ids":"","category_id":"","category_ids":"","tag_slug":"","autors_id":"","installed_post_types":"","sort":"","offset":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","el_class":"","td_ajax_filter_type":"","td_ajax_filter_ids":"","td_ajax_preloading":"","f_header_font_header":"","f_header_font_title":"Block header","f_header_font_settings":"","f_header_font_family":"","f_header_font_size":"","f_header_font_line_height":"","f_header_font_style":"","f_header_font_weight":"","f_header_font_transform":"","f_header_font_spacing":"","f_header_":"","f_ajax_font_title":"Ajax categories","f_ajax_font_settings":"","f_ajax_font_family":"","f_ajax_font_size":"","f_ajax_font_line_height":"","f_ajax_font_style":"","f_ajax_font_weight":"","f_ajax_font_transform":"","f_ajax_font_spacing":"","f_ajax_":"","f_more_font_title":"Load more button","f_more_font_settings":"","f_more_font_family":"","f_more_font_size":"","f_more_font_line_height":"","f_more_font_style":"","f_more_font_weight":"","f_more_font_transform":"","f_more_font_spacing":"","f_more_":"","m2f_title_font_header":"","m2f_title_font_title":"Article title","m2f_title_font_settings":"","m2f_title_font_family":"","m2f_title_font_size":"","m2f_title_font_line_height":"","m2f_title_font_style":"","m2f_title_font_weight":"","m2f_title_font_transform":"","m2f_title_font_spacing":"","m2f_title_":"","m2f_cat_font_title":"Article category tag","m2f_cat_font_settings":"","m2f_cat_font_family":"","m2f_cat_font_size":"","m2f_cat_font_line_height":"","m2f_cat_font_style":"","m2f_cat_font_weight":"","m2f_cat_font_transform":"","m2f_cat_font_spacing":"","m2f_cat_":"","m2f_meta_font_title":"Article meta info","m2f_meta_font_settings":"","m2f_meta_font_family":"","m2f_meta_font_size":"","m2f_meta_font_line_height":"","m2f_meta_font_style":"","m2f_meta_font_weight":"","m2f_meta_font_transform":"","m2f_meta_font_spacing":"","m2f_meta_":"","m2f_ex_font_title":"Article excerpt","m2f_ex_font_settings":"","m2f_ex_font_family":"","m2f_ex_font_size":"","m2f_ex_font_line_height":"","m2f_ex_font_style":"","m2f_ex_font_weight":"","m2f_ex_font_transform":"","m2f_ex_font_spacing":"","m2f_ex_":"","m6f_title_font_header":"","m6f_title_font_title":"Article title","m6f_title_font_settings":"","m6f_title_font_family":"","m6f_title_font_size":"","m6f_title_font_line_height":"","m6f_title_font_style":"","m6f_title_font_weight":"","m6f_title_font_transform":"","m6f_title_font_spacing":"","m6f_title_":"","m6f_cat_font_title":"Article category tag","m6f_cat_font_settings":"","m6f_cat_font_family":"","m6f_cat_font_size":"","m6f_cat_font_line_height":"","m6f_cat_font_style":"","m6f_cat_font_weight":"","m6f_cat_font_transform":"","m6f_cat_font_spacing":"","m6f_cat_":"","m6f_meta_font_title":"Article meta info","m6f_meta_font_settings":"","m6f_meta_font_family":"","m6f_meta_font_size":"","m6f_meta_font_line_height":"","m6f_meta_font_style":"","m6f_meta_font_weight":"","m6f_meta_font_transform":"","m6f_meta_font_spacing":"","m6f_meta_":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","css":"","tdc_css":"","td_column_number":1,"header_color":"","color_preset":"","border_top":"","class":"tdi_3","tdc_css_class":"tdi_3","tdc_css_class_style":"tdi_3_rand_style"}';
block_tdi_3.td_column_number = "1";
block_tdi_3.block_type = "td_block_2";
block_tdi_3.post_count = "3";
block_tdi_3.found_posts = "639";
block_tdi_3.header_color = "";
block_tdi_3.ajax_pagination_infinite_stop = "";
block_tdi_3.max_num_pages = "213";
tdBlocksArray.push(block_tdi_3);
LATEST POSTS
Bougatsa rapida
Bougatsa rapida cu foi subtiri de placinta, crema de gris si vanilie, pudrata cu zahar si scortisoara. Un desert grecesc rapid foarte usor de...