Free Porn
xbporn
Home Contact

Contact

image_pdfimage_print

Contact

Lasa-mi un mesaj folosind formularul de contact de mai jos sau scrie-mi pe adresa de email: [email protected]

Despre mine

De ce Andreea’s Chinesefood blog?               Din dragoste pentru cultura și mâncarea chinezească! Pentru că în cei doi ani petrecuți în China, bucătarii chinezi îmi puneau mereu glutamat de sodiu în mâncăruri ca să aibă mai multă savoare. Și pentru că mi-am dorit  mereu să mănânc sănătos, m-am hotărât să intru în bucătăriile lor și să-i păzesc când îmi gătesc mâncarea. Așa am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

Send us a message!


    500

    [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]

    LATEST POSTS

    Inghetata de fistic

    Inghetata de fistic

    0
    Inghetata de fistic fara masina de inghetata, fara lapte condensat, cu pasta pura de fistic si fistic tocat cu ingrediente putine si de calitate. De...
    Tort cu caise

    Tort cu caise

    - Advertisement -
    Translate »