Home Contact

Contact

Contact

Lasa-mi un mesaj folosind formularul de contact de mai jos sau scrie-mi pe adresa de email: [email protected]

Despre mine

De ce Andreea’s Chinesefood blog?               Din dragoste pentru cultura și mâncarea chinezească! Pentru că în cei doi ani petrecuți în China, bucătarii chinezi îmi puneau mereu glutamat de sodiu în mâncăruri ca să aibă mai multă savoare. Și pentru că mi-am dorit  mereu să mănânc sănătos, m-am hotărât să intru în bucătăriile lor și să-i păzesc când îmi gătesc mâncarea. Așa am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

Send us a message!


    500

    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

    LATEST POSTS

    Placinta cu gris de post

    0
    Placinta cu gris de post aluat crocant, umplutura fina si delicioasa de gris cu lapte vegetal. Pe deasupra pudrata cu zahar si scortisoara. De vreo...

    Matcha Tiramisu

    Biscuiti cu panselute

    - Advertisement -
    Translate »