Salata de naut cu somon afumat

0
701

 

 

La multi ani, dragii mei! Bine v-am regasit pe blog! Sper ca ati petrecut zile frumoase si imbelsugate alaturi de cei dragi! Va doresc un An nou minunat cu multa sanatate, impliniri si multe povesti frumoase! Sa va aduca noul an tot ce nu v-a adus anul trecut! Sa va surprinda frumos! 🙂
Pe Facebook am pus un album cu o parte din bucatele festive care s-au aflat pe masa noastra de Revelion. Bineinteles ca in seara respectiva nu am putut manca nici macar jumatate din toate cate au fost, asa ca a doua si a treia zi am tot savurat din preparate :).
Voi ce preparate ati avut pe masa voastra de Revelion? Sunt foarte curioasa sa aflu! Haideti, va astept cu comentarii aici :).
Dar dupa atatea bucate bune si delicioase, zic sa continuam cu ceva mai usor dar la fel de gustos si hranitor. O salata delicioasa si consistenta, mai ales ca si contine minunatul naut de la SunFood!
Ingrediente:
6 rosii cherry
1 castravete
4 ridichi
150 g somon afumat
frunze salata verde creata
frunze salata rosie
1 mana valeriana
1 lamaie verde, lime
1 lingura ulei de masline
sare
piper
(optional) germeni ridichi

 

Pentru inceput tocam castravetele, taiem rosiile cherry in doua, ridichile rondele, iar somonul cubulete..

 

rupem salata in bucati potrivite
Desfacem conserva de naut si o scurgem bine de apa

 

Intr-un bol incapator amestecam toate cele mai de sus.

 

Intr-un bol mic facem vinegreta: stoarcem zema de lime, punem sare si piper dupa gust, turnam uleiul de masline si cu ajutorul unui tel amestecam totul bine pana ce obtinem o emulsie.

 

Turnam emulsia peste salata

 

Amestecam totul bine
impartim salata in bolurile de servit, garnisim cu germeni de ridichi pentru o nota usor picanta

 

 

 Enjoy!

 

Previous articleTort diplomat cu fructe tropicale
Next articleTort cu nuca de cocos si fructul pasiunii
Andreea
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 2 =