Ca la 20 de ani…:)

21
1626

 

Cati dintre noi nu am fredonat versurile “Tanar vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu, ca la 20 de ani…”. Ei bine, eu astazi nu am 20 de ani, desi imi lipsesc zilele acelea cand ma simteam in floarea varstei si toata lumea este a mea. …M-am nascut de Buna Vestire, intr-o zi de marti, desi, din cate am inteles, trebuia sa ma nasc cu vreo 10 zile mai devreme :).  Tortul a fost acesta, reteta o gasiti AICI.
Anul acesta am sarbatorit ziua mea cu o zi inainte, impreuna cu familia si ne-am simtit tare bine. Am hotarat sa-mi servesc invitatii cu macaruri chinezesti, asa ca le-am servit urmatoarele:
Pui Gongbao, reteta o gasiti AICI:

 

 

Vita cu legume (o sa urmeze reteta)

 

Porc cu aroma de peste (o sa urmeze reteta)

 

Furnici in copac, reteta o gasiti AICI 
 Ciuperci cu bambus, reteta o gasiti AICI 

 

 

Telina stir fry cu caju, reteta o gasiti AICI 

 

Pachetele de primavara, reteta o gasiti AICI 

 

Taitei cu legume, reteta o gasiti AICI 

 

Orez basmati fiert in abur

 

Creveti picanti, reteta o gasiti AICI 

 

 

Turtite de dovleac cu pasta de fasole rosie, reteta AICI 

 

Dupa care a urmat tortul, reteta urmeaza in curand! Si pentru voi, dragii mei, o felie virtuala, dupa cum vedeti, invitatia este deschisa, dear friends! 🙂

 

Un tort delicios cu blat de Chocolate mud cake, si crema de capsune cu bezele (da, bezele, nu bezea! 🙂 ), bezele mari, apoi cu bezele mici si picaturi de ciocolata crocante. Oh, the yum! 🙂 Reteta o gasiti in postarea  Tort cu ciocolata, bezele, si capsune.

 

Sa fiti sanaosi, voiosi si bucurosi!
Enjoy life! Life is great! 🙂
Previous articleCreveti picanti chinezesti
Next articleTort cu ciocolată, bezele și căpșune
Andreea
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

21 COMMENTS

  1. La multi ani sa fi sanatoasa si fericita,. dspre mancarea chinezeasca am descoperito curand imi place foarte mult acum trebuie sa si invat sa o gatesc cat despre tortulet abia astept reteta.o zi cat mai minunata sa ai .Gabriela

  2. La multi ani draga mea! La cat mai multe sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
    Si eu m-am sarbatorit ieri, inca mai am tort… dar tot as fura si o feliuta din al tau 🙂

  3. La multi multi ani sanatosi si fericiti multa sanatate si putere de munca asteptam reteteta tortuletului ROZ o sa il fac si eu ptr ziua mea.

  4. La multi ani, draga mea ! Sa fii sanatoasa si voioasa in continuare si sa ne faci sa balosim pe aici cu minunatiile tale culinare !
    Diana F.

  5. La multi ani, cu sanatate! Tortul arata fabulos 🙂
    Si abia astept sa incerc cateva retete de mancare chinezeasca de-ale tale. Voi reveni cu impresii…

  6. La Multi Ani, inca o data, Andreea si sa ne rasfeti mereu cu cat mai multe preparate extrem de delicioase ca si acest tort din care am mancat astazi
    2 portii zdravene, spre tristetea altor neprivilegiati 🙂 Rares

  7. Cam tarziu dar iti spun si eu la multi ani multa sanatate si fericire iti doresc tot ce ai pregatit e minunat,asteptam sa ne impartasesti si noua reteta tortului tau arata tare bine.Iuliana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =