Cati dintre noi nu am fredonat versurile “Tanar vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu, ca la 20 de ani…”. Ei bine, eu astazi nu am 20 de ani, desi imi lipsesc zilele acelea cand ma simteam in floarea varstei si toata lumea este a mea. …M-am nascut de Buna Vestire, intr-o zi de marti, desi, din cate am inteles, trebuia sa ma nasc cu vreo 10 zile mai devreme :). Tortul a fost acesta, reteta o gasiti AICI.
Anul acesta am sarbatorit ziua mea cu o zi inainte, impreuna cu familia si ne-am simtit tare bine. Am hotarat sa-mi servesc invitatii cu macaruri chinezesti, asa ca le-am servit urmatoarele:
Pui Gongbao, reteta o gasiti AICI:
Vita cu legume (o sa urmeze reteta)
Porc cu aroma de peste (o sa urmeze reteta)
Furnici in copac, reteta o gasiti AICI
Ciuperci cu bambus, reteta o gasiti AICI
Telina stir fry cu caju, reteta o gasiti AICI
Pachetele de primavara, reteta o gasiti AICI
Taitei cu legume, reteta o gasiti AICI
Orez basmati fiert in abur
Creveti picanti, reteta o gasiti AICI
Turtite de dovleac cu pasta de fasole rosie, reteta AICI
Dupa care a urmat tortul, reteta urmeaza in curand! Si pentru voi, dragii mei, o felie virtuala, dupa cum vedeti, invitatia este deschisa, dear friends! 🙂
Un tort delicios cu blat de Chocolate mud cake, si crema de capsune cu bezele (da, bezele, nu bezea! 🙂 ), bezele mari, apoi cu bezele mici si picaturi de ciocolata crocante. Oh, the yum! 🙂 Reteta o gasiti in postarea Tort cu ciocolata, bezele, si capsune.
Sa fiti sanaosi, voiosi si bucurosi!
Enjoy life! Life is great! 🙂