Chilli con carne

0
5818
image_pdfimage_print
De curand SunFood a lansat in gama sa inca un produs delicios pe care abia astept sa vi-l prezint! Este vorba de fasole rosie! Arata exact asa cum o vedeti in poze, este delicioasa si nutritiva! Puteti prepara o groaza de bunatati cu ea, de la salate satioase, la tocane, mancaruri, supe creme si alte cate si mai cate preparate!
Pentru astazi eu am ales un preparat picant, numai bun sa ne incalzeasca pe vremea asta rece! Chilli con carne! Adica un fel de tocana din carne tocata cu fasole rosie!

Ingrediente:
500 g carne tocata (amestec porc si vita)
200 ml supa de vita (sau de pui)
2 linguri ulei masline
1 ceapa alba
3 catei usturoi
100 ml vin alb
2 lingurite fulgi de ardei iute
1 lingurita chimion macinat
1 lingurita coriandru macinat
2 lingurite pasta de rosii
2 foi dafin
sare
piper

Intr-o tigaie incapatoare incingeti cele 2 linguri de ulei, adaugati ceapa tocata si usturoiul tocat si caliti la foc mic

Adaugati carnea si caliti la foc mic pana ce nu mai este roz.

Puneti toate condimentele: fulgi de ardei, chimion, coriandru, pasta de rosii, dafin, sare si piper  si caliti pret de 2 minute.

pana ce toate aromele se imbina

Adaugati vinul alb, rosiile tocate si supa de vita, lasati sa fiarba totul la foc mic pana ce carnea este patrunsa, iar lichidul a scazut
 Desfaceti conservele de fasole, scurgeti bine apa si adaugati fasolea peste carne

Amestecati totul bine si mai lasati la foc mic pentru 10 minute pana ce toate aromele s-au imbinat.

Garnisiti cu patrunjel proaspat

serviti imediat alaturi de felii de paine cu maia

Este delicios asa fierbinte si picant
Eventual, serviti si alaturi de un pahar de vin 🙂

Enjoy!
Previous articleSupa de wonton
Next articleBine ati venit!
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!