Biscuitei integrali cu seminte

0
11686
image_pdfimage_print

Pe cat de uratei sunt ca aspect, pe atat de buni, sanatosi si satiosi sunt! La acesti biscuitei putem jongla atat cu cantitatile cat si cu ingredientele. Eu am folosit:

300 g faina integrala
50 ml ulei de masline
1 ceasca fulgi de ovaz
3 lingurite seminte de susan
3 lingurite seminte de floarea soarelui decojite
1/2 lingurita bicarbonat
100 ml apa minerala
faina integrala am folosit din aceasta, mie una imi place tare mult
intr-un castron am amestecat faina, sarea, bicarbonatul si semintele
iar apoi am adaugat uleiul si apa minerala
am framantat totul intr-o biluta de aluat

 

 

 din care am format mici turtite

 

 

 pe deasupra am pus cateva seminte, le-am dat la cuptorul incins la 170 C pentru 15 minute
i-am lasat sa se raceasca dupa care i-am rontait cu foarte mare pofta. Au fost foarte crocanti!
puteti face si varianta dulce adaugand zahar sau diferite arome, dar eu am vrut niste biscuitei sanatosi si fara prea multe calorii
mi-au placut exact asa cum au fost
data viitoare am sa schimb semintele
Enjoy!
Previous articlePrajitura jamaicana
Next articleAlune picante in stil chinezesc
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!