Arome chinezesti cu Andreea Chinesefood

0
512

 

 

Dragii mei,
am stat mult si m-am gandit daca sa ies de aici din cochilia mea cea mica si sa scot capul in lume, sa ne cunoastem si sa vorbim altfel decat aici pe blog. Pentru ca…stiti…eu sunt mai timida de felul meu 🙂 si nu mereu reusesc sa imi exprim ideile asa cum as dori, atunci cand vorbesc pentru prima data cu cineva.
Insa dragostea pentru mancarea chinezeasca, pentru retetele astea pe care le tot scriu aici si mai ales pentru voi, m-au facut sa imi doresc mai mult, sa impartasesc mai multe despre bucataria chinezeasca intr-un mod mult mai personal. Asa ca m-am hotarat sa incep primul meu atelier cu arome chinezesti intr-o locatie minunata si anume, VEG Studio. Despre VEG sigur ati auzit, este un concept marca Andie si Catalina, studio foto si spatiu de evenimente intr-o zona tare linistita si cocheta a Bucurestiului. Imediat cum am vizitat acel loc, am stiut ca acolo pot sa ma desfasor si sa povestesc multe lucruri despre China mea draga.
Atelierul Arome chinezesti a pornit de la ideea ca mancarea chinezeasca se bazeaza pe ingrediente pure si originale. Oricat as incerca eu aici pe blog sa explic faptul ca o mancare chinezeasca autentica trebuie sa aiba la baza ingrediente de calitate, legume proaspete si ustensile adecvate, nu cred ca voi putea reusi in totalitate decat daca voi si exemplifica pe viu :).
Asadar va invit sa veniti la acest workshop unde timp de 3 ore vom fi ocupati cu urmatoarele:
– facem cunostinta toate sosurile si ingredientele de baza, le gustam, le mirosim dupa care le transformam in mancaruri delicioase.
-vorbim despre tipurile de ulei si grasimile cu care gatim, aflam lucruri noi despre glutamatul de sodiu.
-discutam despre mancarea servita in restaurantele chinezesti de pe la noi, mancarea fast food si delivery versus mancarea gatita de noi acasa.
-aflam ce mananca si ce nu mananca un chinez, ce tehnici de gatire si ustensile foloseste,
-invatam sa facem deosebirea intre ingredientele originale chinezesti si cele false
Va astept cu ceai verde si desert din partea casei, cu mult drag si voie buna!
Biletele le puteti achizitiona de AICI, Mai sunt 4 locuri! :).
Love you all!
Previous articlePanna cotta cu cirese
Next articleInghetata de piersici cu praline de migdale si amaretti
Andreea
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 1 =