Salata de fasole cu varza kale

0
977
In ultima perioada am simtit nevoia sa mananc mancaruri calde si mai consistente, frigul de afara si-a spus cuvantul, asta este clar. Cu toate acestea, in unele seri mi-am preparat si salate consistente, dar delicioase, fara a contine prea multe ingrediente. Un astfel de exemplu a fost salata cu fasole de la Sun Food si minunata kale. Mi-a placut atat de mult, incat am repetat-o zilele trecute si am pozat-o ca sa va arat si voua cat de buna este! 🙂
Ingrediente:
2 maini frunze tinere kale
6-7 rosii cherry
4 oua prepelita fierte
2 ardei grasi mici
1 ceapa rosie
pentru dressing:
1 lingurita mustar Dijon simplu
1 lingurita mustar Dijon cu boabe
1 lingurita crema de otet balsamic
1 lingurita miere
1 praf sare
piper
2 lingurite ulei de masline

 

Pentru inceput scurgeti bine fasolea de apa in care a stat

 

Spalati bine varza kale, tocati-o marunt si puneti-o intr-un bol incapator

 

Va sfatuiesc sa gasiti varza kale tanara cu frunze mici astfel incat sa fie mai frageda

 

tocati ardeii si rosiile cherry

 

turnati deasupra fasolea scursa

 

apoi ceapa rosie tocata fideluta

 

Preparati dressing-ul: intr-un bol puneti cele doua tipuri de mustar, crema de otet balsamic, mierea, sarea si piperul. Amestecati totul bine cu ajutorul unui tel.
Turnati in fir subtire uleiul pana obtineti o compozitie groasa de consistenta unui iaurt.

 

 

Turnati dressing-ul peste salata si amestecati bine.

 

Transferati salata in bolul de servit, pe deasupra puneti ouale de prepelita taiate in jumatati
Sunteti gata de servit!!

 

Se prepara atat de simplu, dar este atat de delicioasa!

 

Garnisiti cu 2-3 fire de patrunjel. Pofta buna!
Enjoy!
Previous articleMeniu pentru Anul Nou Chinezesc 2017
Next articleInimioare cu gem de ananas si ghimbir
Andreea
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 8 =