Paste cu morcovi

0
651
Paste cu morcovi
Paste cu morcovi
image_pdfimage_print

Paste cu morcovi pentru zilele cand doresti sa pregatesti pastele intr-un mod aparte. Morcovii nu doar ca dau un gust tare bun sosului pentru paste, dar aduc si o culoare superba!

Vara aceasta Baneasa sarbatoreste lansarea celui mai nou film Disney si Pixar, Intors pe Dos 2 si cu aceasta ocazie a pregatit un ambalaj special pentru cateva dintre produse. Pe ambalaje  veti gasi mai multe detalii legate de campania Armonia emotiilor in furculita perfecta. Tot pe ambalaj veti gasi si o super tombola in care puteti castiga multe premii.

Daca nu ati vazut inca filmul, va sfatuiesc sa mergeti sa il vedeti si va garantez ca o sa va placa mult! Personajele poarta culori diferite in functie de personalitatea lor si fiecare dintre ele reprezinta cate o emotie.

Inspirata de aceasta campanie, eu am ales spaghette Baneasa pentru ca se potrivesc bine cu sosul de morcovi si parmezanul.

Pe blog gasiti reteta clasica de Paste carbonara, Paste cu sfecla, sau paste puttanesca. Va asigur ca toate o sa va placa mult!

Nu uitati ca ma puteti gasi pe Instagram pentru alte retete si Story-uri dragute :).

Ingrediente:

  • 200 g spaghette Baneasa
  • 6 morcovi medii
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 200 ml smantana lichida
  • 1 varf cutit nucsoara
  • Sare si piper
  • 50 g parmezan
  • Busuioc sau patrunjel proaspat

Pregatiti sosul pentru paste: Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o tava puneti morcovii curatati si taiati rondele, ceapa tocata fasii, cateii de usturoi impreuna cu uleiul de masline si 200 ml apa, sare si piper.

Dati tava la cuptorul incins pentru 30 de minute pana ce morcovii sunt patrunsi si apa a scazut.

Puneti tot continutul tavii intr-un vas inalt sau un castron. Turnati smantana lichida, si pasati totul cu ajutorul unui blender vertical. Lasati deoparte

Fierbeti pastele: Puneti pe foc o oala mare cu apa, adaugati sarea si lasati sa fiarba. Cand apa a dat in clocot, adaugati pastele, amestecati usor cu un cleste si lasati sa fiarba pentru 8 minute.

Pregatiti pastele: puneti pastele intr-un bol incapator, peste ele turnati sosul de morcovi dupa care radeti parmezanul.

Amestecati totul bine. Pentru o nota crocanta, puteti taia un morcov in bastonase foarte subtiri si sa le adaugati acum in sosul de morcovi. Vor da o textura usor crocanta dar si o culoare tare draguta.

Puneti pastele pe farfurii, pe deasupra presarati parmezan ras, un fir subtire de ulei si garnisiti cu busuioc sau patrunjel proaspat

Aceste paste cu morcovi sunt intr-adevar speciale, intocmai ca si personajele celui mai nou film Disney si Pixar, Intors pe Dos 2!

Enjoy!

„Cumpara cel putin 2 produse participante in promotie, scaneaza codul QR de pe ambalaj si inscrie bonul fiscal pe pagina concursului. Sarbatoreste lansarea filmului Intors pe Dos 2, cea mai noua productie Disney si Pixar si poti castiga super premii!

Vezi noul film la cinema!”

Previous articleInghetata de fistic
Next articleGogosi cu iaurt
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!