Paste carbonara
Paste carbonara sunt paste cu ingrediente putine dar de calitate: spaghetti, ou, pecorino, guanciale si piper. Desi sunt foarte usor de pregatit, trebuie sa respectam cativa pasi astfel...
Strudel cu branza dulce
Strudel cu branza dulce si stafide cu aluat fraged de casa, umplutura cu branza dulce de vaci, stafide inmuiate in rom. Un deliciu de neratat!
Multi iubim strudelul si...
Chec cu portocale
Chec cu portocale foarte aromat, pufos si delicios la gust! Folosim coaja, pulpa si sucul de portocale pentru o textura si un gust fenomenal!
Am mancat multe checuri la...
Paste cu chiftele si sos
Paste cu chiftele si sos pentru zilele cand doresti o mancare rapida pentru tine dar si pentru persoana draga de langa tine.
Nu degeaba se spune ca iubirea trece...
Taitei chinezesti proaspeti
Taitei chinezesti proaspeti de casa, pregatiti ca in China, dupa o metoda foarte usoara, sunt foarte versatili si absolut deliciosi!
I-am numit taitei chinezesti proaspeti pentru ca imediat ce...
Ulei picant aromat
Ulei picant aromat sau chilli oil este un ulei cu specific zonei Sichuan datorita piperului care provine din zona Sichuan a Chinei si a ardeilor iuti uscati. Dupa...
Paste cu ciuperci la cuptor
Paste cu ciuperci la cuptor cu paste integrale, ciuperci brune, broccoli verde si branza. Un fel de mancare savuros, usor si delicios!
Frigul de afara ne indeamna sa savuram...
Chifle cu seminte
Chifle cu seminte si faina integrala neagra, foarte pufoase si aromate, o varianta mai sanatoasa a chiflelor clasice cu faina alba.
Nu va spun cat de mult imi place...
Paste cu pere si gorgonzola
Paste cu pere si gorgonzola intr-un sos cremos de branza, pere usor gatite si nuci prajite.
Atunci cand ne gandim la pere si gorgonzola le asociem cu un platou...
Cozonac cu ciocolata si portocale
Cozonac cu ciocolata si portocale cu umplutura multa de ciocolata, nuca si portocale confiate, glazurat cu ciocolata.
Nu as fi crezut niciodata ca un cozonac poate fi si glazurat....
Tort cu trufe si portocale
Tort cu trufe si portocale cu blat umed de ciocolata, crema ganache intensa de ciocolata si portocale, ornat cu trufe si portocale proaspete.
Mereu mi-am dorit sa pregatesc un...
Prajitura cu pere in vin rosu
Prajitura cu pere in vin rosu cu multa ciocolata, pere posate in vin rosu, pudrata cu cacao. Acesta este un desert festiv pe care il puteti face cu...