Inghetata de trandafiri

0
Inghetata de trandafiri creeaza dependenta! Daca iti plac trandafirii si dulceata de trandafiri, o sa fii innebunit dupa aceasta inghetata! Ideea acestei...

Rulada cu cirese si ciocolata

0
Rulada cu cirese si ciocolata cu blat ciocolatos, crema usoara si aerata de mascarpone, jeleu de cirese si aschii de ciocolata. Cu desertul acesta am cucerit-o...

Inghetata de capsune

0
Inghetata de capsune este atat de parfumata si de placuta la gust, incat as manca din acest desert toata vara! De cand...

Cheesecake cu capsune si rubarba

0
Cheesecake cu capsune si rubarba este un desert minunat de vara pe care il puteti face in nenumarate ocazii. Inca mai gasiti rubarba pe piata, iar...

Briose cu cirese si migdale

2
Briose cu cirese si migdale sunt cele mai simple si mai dragute prajiturele. Blat pufos cu gust de unt, cirese parfumate si un gust discret de...

Inghetata cu soc si miere

0
Inghetata cu soc si miere este un desert rece superb! Atat de aromat si de bun incat nu te poti opri la o singura cupa de...

Sirop de soc

0
Sirop de soc este unul dintre siropurile mele preferate! Atat de bun si de parfumat iese incat nu ma satur de el nicicand!

Rulada cu capsune

0
Rulada cu capsune cu blat pandispan usor si pufos, crema lejera de frisca si mascarpone, capsune proaspete si parfumate. Ce ti-ai putea dori mai mult de...

Pavlova cu capsune

0
Pavlova cu capsune este desertul perfect de vara. Strat usor de bezea si frisca, sos de capsune si capsune proaspete. Asa poti sarbatori vara cu capsune!...

Tarta cu capsune

0
Tarta cu capsune este desertul nostru preferat atunci cand vine vorba despre capsune. Crusta crocanta si frageda cu unt, crema fina de vanilie si capsune proaspete...

Tiramisu clasic

2
Tiramisu clasic este unul dintre cele mai usoare deserturi pe care le-ati putea face vreodata. Piscoturi insiropate in cafea, o crema lejera cu mascarpone si ceva...

Cozonac cu aluat oparit

4
Cozonac cu aluat oparit este cozonacul de care m-am indragostit la prima degustare. Atat de mult mi-a placut textura lui si gustul incat am decis ca...