Terci de orez chinezesc 稀饭

Un fel de mancare numai bun pentru perioadele reci, ca sa ne incalzeasca si sa ne protejeze de frig. Am stat mult si m-am gandit cum as putea...

General Tso’s Chicken

A venit vremea sa postez si acest deliciu culinar chinezesc! Tocmai pentru ca este un deliciu si are un gust minunat, originea acestui fel de mancare nu se...

Red velvet cake-prajitura de catifea rosie

  Am postat cam multe dulciuri in ultima vreme, asa ca am sa ma opresc pentru o perioada si am sa revin la tigaile chinezesti, dar inainte de toate,...

Tort egiptean

Iata ca a trecut si anul 2010, cu bune si cu mai putin bune, cu surprize placute si mai putin placute. Pentru noaptea ce avea sa vesteasca anul...

Tort cu piersici

  Postez astazi ultima mea reteta pe anul acesta. Anul trecut pe vreme aceasta nici nu imi inchipuiam ca o sa am blog si mai ales ca o sa...

Chinese fortune cookies-prajiturele chinezesti cu ravas

Sunt dragute si tare bune. Servite la masa, vor constitui nu numai un deliciu culinar, ci si o mare surpriza pentru invitati. De asemenea, se vor amuza copios...

Chocolate cookies

Ciocolatosi pana la ultima firmitura! Cat de multa ciocolata poate exista intr-un fursec? Raspunsul? Cat de multa! Pentru iubitorii de ciocolata, acesta ar fi fursecul perfect! Va spun sincer...

Fluturasi cu fistic si ciocolata

Imi continui maratonul meu de fursecuri cu acesti fluturasi. Sunt tare draguti si deliciosi! Fisticul nu doar ca este tare bun, dar adaugat la aceste fursecuri, da o...

Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

O combinatie delicioasa intre nuci, banane si cu gust discret de ciocolata. Ne trebuiesc: 130 g unt 1 ou 120 g zahar brun 200 g faina integrala 100 g nuci 100g banane uscate 50 g bobite...

Butonasi cu caise si caju

Fursecuri micute, gustoase, cu gust discret de caise, fragede si bune de ti se topesc in gura. Cam asa as putea sa le descriu. Se fac foarte repede,...

Pătrăţele de zăpadă

  Am inceput sa scriu postarea, am pus si prima poza, si tot nu stiu cum sa numesc aceste...patratele cu fulgi de cocos, alune si fructe uscate...Atunci cand faceam...

Fursecuri de catifea

Le-am numit asa pentru ca sunt fine, delicate, fragede si rezista mult timp. Sunt de fapt o versiune imbunatatita a prajiturelelor numite "Caise" care aveau mare succes acum...