Curs CHINEZA PENTRU INCEPATORI 初级汉语课程

4
2043

Cu toata inima va recomand CHINEZA PENTRU INCEPATORI, un curs de limba chineza la care am lucrat si eu cu mare drag!

            Parcurgand cele 160 de pagini  si 15 lectii, veti fi purtati pe meleagurile Chinei, veti gusta din mancarurile si delicatesele chinezesti, veti purta discutii cu prieteni chinezi, veti putea pronunta corect cuvinte si fraze in limba chineza si nu in ultimul rand veti invata pas cu pas sa scrieti caracterele chinezesti. De asemenea, va veti putea imbunatati cunostintele dobandite de limba chineza prin exercitii variate de fonetica si gramatica si veti putea consulta oricand vocabularul complet aflat la sfarsitul cursului. Pe parcurs, veti fi insotiti permanent de cele 2 CD-uri atasate care va vor ajuta sa va verificati pronuntia cuvintelor si frazelor.
           Multumesc pe aceasta cale editurii Niculescu si colectivului redactional in special redactorilor Liliana Scarlat si Anca Natalia Florea. De asemenea, multumesc si lui Wang Di pentru ajutorul acordat.
Cei care doresc sa invete limba chineza pot sa cumpere acest curs din librarii sau sa-l comande de pe net http://www.niculescu.ro/ .
SUCCES IN TOATE!
Previous articlePrajitura cu prune si blat crocant
Next articleTaitei dan dan 担担面
Povestea Andreea’s Chinesefood a început din dragoste pentru limba chineză, cultura și mâncarea chinezească. În cei doi ani petrecuți în China, am gustat zeci de preparate chinezești care mi-au încântat papilele și m-au făcut să îmi doresc să aflu ce arome și savori se ascund într-un bol de mâncare. Așa m-am hotărât să intru în bucătăriile restaurantelor din China și să privesc bucătarii când îmi gătesc mâncarea. În acest fel am cunoscut multe din secretele bucătăriei chinezești și m-am îndrăgostit iremediabil de arta culinară chineză. Vă aștept aici cu povești, tradiții și delicii chinezești, cu iubire și pasiune pentru gătit!

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 17 =